Головна  →  Новини районів  →  12 березня 2015

В рамках декади, присвяченої 201-й річниці з дня народження Т.Г. Шевченка, відбувся вечір співаної поезії «Рідний край кохати – в поезії прославляти.»

В рамках декади, присвяченої 201-й  річниці з дня народження Т.Г. Шевченка, відбувся вечір співаної поезії «Рідний край кохати – в поезії прославляти.»

        У Романо – германській гімназії №123 Подільського району м. Києва в рамках декади, присвяченої 201-й  річниці з дня народження Т.Г. Шевченка, відбувся вечір співаної поезії «Рідний край кохати – в поезії прославляти.»

         На вечір був запрошений композитор і виконавець власних пісень, оригінальний майстер української пісні І.П. Якубовський. У своїй творчості митець талановито поєднує фольклорні традиції з сучасністю. Ігор Петрович  – Лауреат Всеукраїнських конкурсів і фестивалів. Зокрема 2012 р. він став Лауреатом Міжнародної премії за доброчинність в Україні Міжнародного доброчинного фонду «Українська хата». У творчому доробку Ігора Якубовського три альбоми: «Спогад про дощ», «Козацьке весілля», «Золотої осені нектар». Нещодавно композитор закінчив роботу над двома новими альбомами «Ритми серця» та «Вірю в тебе, моя Україно».

        Вечір пройшов в надзвичайно теплій, дружній атмосфері. Ігор Петрович намагався максимально донести музику до слухачів, пробудити найкращі почуття в душах дітей. Побільше б таких зустрічей… Мабуть було б більше в нашому житті радощів, більше любові, а значить і приємних відчуттів.

                                                                                                 Оскільки, як писала Л. В. Костенко

                                                                                               «Поезія – це завжди неповторність,

                                                                                              Якийсь безсмертний дощик до душі…»

Перейти до спискуВерсiя для друку