Головна  →  Новини  →  29 квітня 2014

Міжнародний день Землі у Гуманітарній гімназії «Гармонія»

Міжнародний день Землі у Гуманітарній гімназії «Гармонія»

На цьому тижні гімназія «Гармонія» відмітила Міжнародний день Землі.

22 березня на освітньому заході з цього приводу учні ознайомилися з питаннями охорони довкілля, збереження біологічного різноманіття, продивились соціальне відео про ставлення людини до природи, відео 5 класу "Сміття" про сортування побутових відходів.

25 березня відбулася щорічна акція "Сад за одну ніч". Гімназисти з кураторами та вчителями прибрали та озеленили територію. На клумбах яскравими сонечками засяяли чорнобривці. Яблуневий садочок поповнився новими деревцями, біля входу посадили калину, бузок, вічнозелені кущі.

 

Враження гімназистів:

 

Учні 8-го класу  висадили дивовижні чорнобривці, а також символ України — калину . Дерева, які вони посадили, будуть згадкою майбутнім поколінням про те, як їхні попередники піклувалися про землю і, можливо, для них це буде стимулом продовжувати добру традицію.

Анастасія Комарова, 8 кл.

 

 

Ця акція розвиває європейські цінності,  бо це не тільки прагнення до європейської культури, а і приєднання до Європи.

Владислав Коваленко, 8 кл

 

Учні гімназії висадили близько 20 дерев і 200 різноманітних квітів : чорнобривців, ірисів, фіалок . Подібні акції зближують гімназистів, дають можливість працювати разом, роблять світ кращим та зеленим .

Софія Пітенко, 8 кл.

 

Акція “Сад за одну ніч “ дає можливість відчути себе головною частинкою з природою, довкіллям та світом .

Тетяна Марковська, 9 клас

 

У квітні ми всією гімназією-родиною виходимо на шкільне подвір'я, висаджуємо квіти, які потім радують око, створюють позитивний настрій .

Анастасія Федорова, 9 клас

 

Я брала участь в озелененні нашої гімназії і вважаю, що  усім мешканцям  нашого міста потрібно долучатися до таких акцій. Катерина Басакіна, 9 клас

 

Ми, майбутні випускники, сьогодні посадили бузок, який буде квітнути під вікнами школи на радість наступним поколінням гімназистів та нашим учителям.

Учні 10 класу

Фото

Перейти до спискуВерсiя для друку