Головна  →  Новини  →  31 жовтня 2016

Віталій Кличко - дітям: «Ви повинні вірити і в себе, і в свою країну»

Віталій Кличко - дітям: «Ви повинні вірити і в себе, і в свою країну»

Мер Києва Віталій Кличко відвідав Київський дитячо-юнацький форум «М18: Ми можемо більше!», який відбувся у КМДА, і поспілкувався з юними учасниками.

«У цій сесійній залі сидять люди, яким кияни довірили відстоювати свої інтереси. Тут засідають 120 депутатів, які ухвалюють важливі для розвитку нашого міста рішення. А сьогодні в цій залі зібралися молоді люди, які в майбутньому, сподіваюсь, стануть лідерами в різних сферах суспільства та приноситимуть користь Україні», - зазначив Віталій Кличко, спілкуючись із дітьми і молоддю. 

Мер зазначив, що сьогодні учасники форуму мають можливість поспілкуватися з народними депутатами та депутатами Київради, політиками, громадськими діячами, представниками бізнесу, дізнатися про особливості самоврядування та зрозуміти суть виборів.

Віталій Кличко розповів, що проект Under18 вперше був втілений у 1996 році на одній із виборчих дільниць у Берліні і сьогодні це одна з найпоширеніших програм політичної освіти для дітей і молодих людей у Німеччині та набуває все більшої популярності в країнах ЄС. У 2015 році проект «М18: вибори для дітей і молоді» стартував і в Україні.

«У жовтні минулого року всі діти та молодь у Києві, Запоріжжі та Ірпені мали змогу взяти участь у голосуванні за кандидатуру мера. Понад 3 тисяч юних киян взяли участь в імпровізованих виборах мера столиці. І дякую, що висловили довіру мені, віддавши найбільшу кількість голосів», - зазначив Київський міський голова під час спілкування і відповідаючи на запитання дітей та молоді.

Розповідаючи дітям свою історію успіху, Віталій Кличко наголосив, що важливо вірити в себе, наполегливо працювати і тоді будь-яка мрія обов’язково втілиться в життя.

«Всі казали, як боксер може стати мером? Моя мета була не просто стати мером, а змінити наше місто. Ви повинні обов’язково вірити і в себе, і в нашу країну. Україна - це кожен з вас. І від кожного з вас залежить, яким буде наше місто і наша країна», - звернувся Віталій Кличко до дітей.

Мер також вручив нагороди переможцям Кубку із шахів Київського міського голови «Кришталева тура».

Перейти до спискуВерсiя для друку