Головна  →  Новини  →  25 січня 2019

Стартував інтелектуальний марафон у Київській Малій академії наук!

Стартував інтелектуальний марафон у Київській Малій академії наук!

24 січня стартував інтелектуальний марафон у Київській МАН – проведено контрольну роботу з математики на ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України. Роботу написали 375 учнів 9-11 класів м. Києва.

Як і повідомлялося раніше, з метою досягнення максимально об’єктивних результатів контрольна була проведена у форматі ЗНО. Усі бланки з контрольними роботами були зашифровані. Наразі титульні листи з анкетними даними учасників конкурсу перебувають в Київській МАН, а самі роботи перевіряються в КНП "Освітня агенція м. Києва". Отже, на кількість балів за контрольну роботу кожного учасника вплине виключно його рівень знань з математики.

Київська Мала академія наук щиру дякує Городньому Михайлу Федоровичу, декану механіко-математичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, професору, доктору фізико-математичних наук, та його заступнику з навчальної роботи - доценту, кандидату фізико-математичних наук Безущак Оксані Омелянівні за надані приміщення для проведення контрольної роботи та допомогу в її організації.

Особливу роль в організації та проведенні контрольної роботи з математики відіграв Назаренко Володимир Іванович, доцент механіко-математичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, кандидат фізико-математичних наук.

Проведення контрольної роботи у такому форматі було б неможливим без методичного та організаційного супроводу заходу Корольова Юрія Володимировича, заступника директора КНП «Освітня агенція м. Києва» та Душної Аліни Володимирівни, заступника начальника управління моніторингу та статистики, начальника відділу змісту та розробки тестових матеріалів КНП "Освітня агенція міста Києва".

Також, окрема подяка від нас - студентам КНУ імені Тараса Шевченка та НТУУ «КПІ імені Ігоря Сікорського», котрі люб’язно погодились допомогти у проведенні контрольної роботи.

Сподіваємося, що бали, які учасники конкурсу отримають за свої роботи, допоможуть їм успішно фінішувати у цьому інтелектуальному марафоні - ІІ (міському) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України! 

Перейти до спискуВерсiя для друку