Головна  →  Новини  →  1 жовтня 2019

Вітаємо переможців! Учні Києва отримали призові місця на Make X Starter Ukraine!

Вітаємо переможців! Учні Києва отримали призові місця на Make X Starter Ukraine!

В останній день виставки СEE та CEE Games 2019 компанія-розробник STEAM-конструкторів Makeblock вперше цього року провела національне змагання з робототехніки – Make X Starter Ukraine! Головною тематикою змагання стала тема - «Хранитель міста» (City Guardian), яка підіймає складне, але актуальне питання збереження екології.

У турнірі взяли участь діти та підлітки різної вікової категорії - від 6 до 16 років. Команди поділили на дві групи: Elementary – діти від 6 до 12 років та Intermediate – підлітки від 12 до 16 років.

Участь у змаганні взяли і учні НВК №141 "ОРТ" м. Києва. Зокрема, вони представили 4 команди: "Crazy Carrots", "Mad Hamsters", "SpaceORT", "K-2".

Усього в турнірі змагалося 18 команд з усіх куточків України. До півфіналу потрапило 8 команд, а саме: Yellow Cat, SSG, Robotics Bucovina, Restless, Team F, SpaceORT, Rainy Brain, Crazy Carrots.

За результатами змагань команди нашого НВК отримали такі здобутки: команда "Space ORT" - 3 місце турніру, команда "Mad Hamsters" - найкращий інженерний журнал, команда "Crazy Carrots" - найкращий ментор!

Вітаємо талановитих юних киян з перемогами на національному змаганні! Бажаємо успіхів, стрімкого розвитку та впевнених перемог! 

Перейти до спискуВерсiя для друку