Головна  →  Новини  →  15 жовтня 2019

У Києві відбулися SF World Cool Games

У столичному СК “Меридіан” завершилися 1st ISF World Cool Games. У змаганнях взяли участь вісім команд школярів віком 13–17 років. Вони представляли 7 країн світу: Азербайджан, Грузію, Казахстан, Китай, Молдову, Хорватію Україну та місто Київ. Змагання проходили у два етапи – групового раунду та плей-офф. У підсумку переможцем стала збірна України, друге місце за Китаєм, два третіх поділили між собою Хорватія і місто Київ. Далі йдуть Казахстан, Молдова, Грузія і Азербайджан.

Організатором заходу є Міжнародна федерація учнівського спорту. Локальним організатором змагань виступило Міністерство освіти і науки України й Українська федерація учнівського спорту. Партнери заходу виступила група компаній «Карпатські мінеральні води» і магазин затишних покупок «PODUSHKA.UA».

На офіційному відкритті до школярів з привітальним словом звернувся заступник Міністра освіти і науки України Максим Ярмистий: "Я дуже радий вітати всіх учасників 1st ISF World Cool Games в Україні. Ви виконали величезну роботу аби потрапити сюди. Але перемога – це не головне. Головне, що ви маєте чудову нагоду представити багату культуру своїх країн, а також завести нові знайомства. Бажаю вам успіхів і нехай переможе найсильніший, – зазначив пан Ярмистий".

Крім змагань на школярів чекала і насичена культурно-розважальна програма. Протягом усього перебування в Україні школярі ходили на екскурсії, проводили цікаві презентації своїх країн, позмагалися у лазертазі, а також спробували свої сили на скеледромі та у стрибках на батуті. У завершальний день змагань на них чекала прощальна вечірка.

За результатами ігор команда НВК "Домінанта", що представляла місто Київ посіла почесне 3 місце, розділивши його з Хорватією. Пишаємося нашими учнями та бажаємо подальших впевнених перемог у Всеукраїнському етапі ігор "Cool Games"!

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку