Головна  →  Новини  →  28 жовтня 2019

У школах Києва розпочались осінні канікули, що триватимуть тиждень: з 28 жовтня по 3 листопада

У школах Києва розпочались осінні канікули, що триватимуть тиждень: з 28 жовтня по 3 листопада

28 жовтня  у школах Києва розпояались канікули. Попереду - тиждень відпочинку: час для відновлення сил, реалізації цікавих планів та самовдосконалення.
Заклади загальної середньої та позашкільної освіти Києва на цей період підготували школярам змістовне дозвілля і цікавий відпочинок. Зокрема, у канікулярний час школярі столиці матимуть можливість взяти участь у майстер-класах, квестах, творчих конкурсах та фестивалях, з‘їздити на екскурсії до інших міст, відвідати київські театри, музеї, галереї.
Також за окремим графіком працюватимуть гуртки, спортивні секції та дитячі творчі об'єднання.
Уже традиційно під час канікул освітяни Києва зможуть підвищити та розвити свої навики на фестивалі управлінської міайстерності «Kyiv EdFest”, організатором якого є Департамент освіти і науки Київської міської державної адміністрації.
Цього разу на учасників чекає ще більше корисних практикумів, прикладних майстер-класів, лекцій та тренінгів від товових спікерів. Фестиваль проходить на різних локаціях одночасно та охоплює широкий спектр тем, з яких учасники можуть обрати найбільш цікаву для себе. З
програмою фестивалю можно ознайомитись за посиланням /content/ed-fest.html
Найкращий відпочинок - це відпочинок з користю.
Бажаємо освітянам та учням продуктивних та ефективних канікул!

Перейти до спискуВерсiя для друку