Головна  →  Новини  →  28 жовтня 2019

Школярі Києва навчилися створювати чат-боти на тренінгах від комапанії Intela

Київська МАН прагне, щоб юні дослідники столиці мали змогу вчитися на найсучасніших досягненнях світових лідерів у різних галузях науки та техніки. Саме тому заклад виступив ініціатором та співорганізатором тренінгів «Діти і технології. Як створити чат-бот», які були проведені 17,18 та 19 жовтня 2019 р. Тренінги проводили фахівці компанії Intela (США), яка також стала  співорганізатором тренінгу. Підтримку надав факультет інформатики НПУ ім. М. П. Драгоманова.

Близько 100 учнів закладів освіти Києва отримали можливість зазирнути у технологічну «майстерню» гіганта світової ІТ-індустрії -- компанії IBM --завдяки програмі IBM Cognitive Class. У фінальній частині тренінгів  кожен учасник створив власний чат-бот. Всі учні отримали офіційний сертифікат від IBM, а також промокод на суму $1200 для IBM Cloud.

Слід зазначити, що цьогорічний захід не перший у цьому напрямі. Старт було дано минулого навчального року у квітні: http://kyiv.man.gov.ua/news/Novini_akademii/Novi_mozhlivosti_dlja_MANivtsiv__partnerska_programa_Kiivskoi_MAN_ta_Intela__SSHA_/.

КПНЗ «Київська Мала академія наук учнівської молоді» запевняє: далі обов’язково БУДЕ!

Перейти до спискуВерсiя для друку