Майстер-клас «Святкова феєрія» у Київському професійному ліцеї транспорту
Напередодні новорічних та різдвяних свят у Київському професійному ліцеї транспорту для здобувачів освіти за професією «Кухар; офіціант» проведено майстер-клас «Техніка складання серветок». Учням продемонстровано прийоми складання серветок різними способами, як простими, так і такими, які потребують творчого та естетичного бачення.
Щоб зробити святковий та яскравий стіл, необхідно засвоїти основні поняття про декор. Серветки - це найпростіший та елегантний спосіб додати краси у сервіруванні. Оригінально прикрашений стіл не тільки підіймає настрій та апетит, а також налаштовує на святковий лад. Правильно підібраний декор, надає столу особливого шарму та чарівності.
Набуті знання та практичні навички стануть у пригоді і в подальшій професійній діяльності!