Освоєння кондитерської справи у ВПУ №33
Опубліковано 26 грудня 2019 року о 12:28
Протягом багатьох років столичне Вище професійне училище № 33 здійснює курсове професійно-технічне навчання дорослого населення для галузі громадського харчування.
Заклад освіти має сучасне модернізоване матеріально-технічне забезпечення, майстрів виробничого навчання – справжніх професіоналів своєї справи. За короткий час слухачі опанували роботу з тістом, навчились виготовляти тістечка та випікати короваї.
Ця нелегка і водночас «смачна» праця потребує естетичного смаку та художніх здібностей, багато знань та вмінь, зусиль, напруження, натхнення, творчого пошуку. Опанувавши професію «Кондитер», випускник матиме змогу працювати у сфері підприємництва, займатися індивідуальною трудовою діяльністю!