Професійно-практична підготовка здобувачів освіти на підприємствах м. Києва
У закладах професійної (професійно-технічної) освіти одним із важливих етапів професійно-практичної підготовки здобувачів освіти є виробнича практика на підприємствах м. Києва.
Вищим професійним училищем № 33 м. Києва на сьогодні укладено 59 довгострокових договорів для проходження виробничої практики з підприємствами столиці різних типів та форм власності.
Здобувачі освіти II курсу, які опановують професію «Кухар», під час проходження виробничої практики безпосередньо на оплачуваних робочих місцях у ресторанах «NicoIas» та «Євразія», ТОВ «Їжак-ресторація», ТОВ «Смарт-суши», ТОВ «Ретро-суші», ТОВ «Понтем» удосконалюють свої навички і вміння, знайомляться з сучасними технологіями та процесами.
Виробничі умови сприяють формуванню якостей кваліфікованих робітників, спроможних успішно виконувати роботу у відповідності до вимог освітньо-кваліфікаційної характеристики державного стандарту професійно-технічної освіти, а також забезпечують соціальну, психологічну і професійну адаптацію учнів у колективах.