Профорієнтаційний конкурс «Кулінарний калейдоскоп» для шкільної молоді столиці
![](https://media-stg.kyivcity.gov.ua/kyivcity/uploads/public/64d/1a2/e68/thumb_244961_400_280_0_0_auto.jpg)
![](9682.jpg)
14 грудня 2019 року у Київському вищому професійному училищі швейного та перукарського мистецтва відбувся профорієнтаційний конкурс "Кулінарний калейдоскоп" для шкільної молоді.
35 юних кулінарів закладів загальної середньої освіти змагалися у двох номінаціях "Приготування равіолі" та "Приготування пряників».
Журі конкурсу очолили представники навчально-методичного центру Інституту післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка та випускники закладу освіти - призери Міжнародних чемпіонатів, які оцінили оригінальність, складність, поєднання інгредієнтів, використання різних технік, способів приготування і подачі страви.
Гран-прі отримав закладів загальної середньої освіти № 243 Дніпровського району, як найчисельніша команда, що отримала найбільшу кількість балів.
Конкурс проведено з метою сприяння вибору майбутньої професійної діяльності шкільної молоді; пошуку та підтримки талановитої молоді; надання можливості молоді виявити свої здібності в галузі кулінарії та кондитерського мистецтва.