Розвиток партнерських відносин в контексті навчання впродовж життя у закладах професійної (професійно-технічної) освіти
«Від початківця до професіонала» - такий лейтмотив майстер-класу проведено для здобувачів освіти Київського вищого професійного училища водного транспорту Даниїлом Яковенком, шеф-кухарем, членом Асоціації шеф-кухарів України, випускником закладу освіти 2008 року.
Шеф-кухар щиро поділився своїм професійним досвідом, навичками і креативними ідеями, акцентувавши, що досвід роботи для кожного ресторатора дуже важливий. Він розпочинав свій шлях в їдальні дитячого табору, потім у багатьох закладах громадського харчування і згодом став шеф-кухарем ресторану.
Учасники майстер-класу «Буряк для гурманів» дізнались про нові тенденції розвитку ресторанної справи, сучасні вимоги до оформлення страви та мали можливість її скуштувати.
Проведення таких майстер-класів – це позитивний досвід взаємодії учасників освітнього процесу в формуванні професійних компетентностей та впровадження сучасних виробничих технологій у підготовку кваліфікованих робітників через розвиток соціального партнерства.