Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Департамент освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)
офіційний вебпортал

Соціальне партнерство в дії: майстер-класи від членів Асоціації шеф-кухарів України на базі Київського вищого професійного училища швейного і перукарського мистецтва

Опубліковано 30 березня 2023 року о 17:17

Налагодження партнерських відносин є одним із найважливіших підходів у діяльності професійної (професійно-технічної) освіти та бізнесу на шляху досягнення спільних цілей, запорукою важливих змін у суспільстві. Випускники професійної освіти стали соціальними партнерами, прикладом для наслідування, які хочуть бачити на робочих місцях закладів громадського харчування креативних, сучасних кухарів.

На базі навчально-практичного центру кулінарії та кейтерингу Київського вищого професійного училища швейного і перукарського мистецтва відбулися майстер-класи на різну тематику для ознайомлення з новинками у сфері кулінарії.

Працівник підприємства «Сушия» – Польський Дмитро, випускник закладу освіти, розповів про японську кухню, зокрема, як правильно приготувати роли, сформувати і отримати нові смаки, змінюючи інгредієнти.

Засновник ресторану Tovsta Kachka Restaurant – Ігор Брагін за підтримки команди бренду EFFO ознайомив здобувачів освіти та педагогів із сучасною темою «Приготування страв з риби та морепродуктів за технологією Sous- vide».

«Молекулярна кухня» пов'язана з вивченням фізико-хімічних процесів, які відбуваються під час приготування їжі. Тонкощами таких знань досконало володіє Олександр Венглинський, який продемонстрував приготування сфери, ікри з різних продуктів, молекулярної піни, снігу, еспуми та ще багато цікавих magic процесів.

Відомий шеф-кухар ресторану «100 років тому вперед» Євген Клопотенко та його команда поділилися секретами замішування тіста, формування різних видів пасти та подачі страв.

Шеф-кухар Олексій Повторейко знає все про особливості смаження стейків та приготування м'яса на грилі, про що розповів на майстер-класі.

Всі ці люди є почесними членами Асоціації шеф-кухарів України, призерами Всеукраїнських та Міжнародних кулінарних чемпіонатів, але вони готові ділитися своїм досвідом, розвивати професійну освіту, вдосконалювати знання майбутніх фахівців, адже розуміють, що саме така молодь необхідна нашому суспільству.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux