Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Департамент освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)
офіційний вебпортал

Відбувся експериментальний конкурс «БУРГЕР» серед юних кухарів столичних професійних коледжів за участі Євгена Клопотенка

Опубліковано 23 червня 2023 року о 10:25

У рамках експериментально-дослідної роботі всеукраїнського рівня «Вдосконалення професійної підготовки кухарів на основі компетентнісного підходу» відбувся конкурс серед здобувачів/здобувачок закладів професійної (професійно-технічної) освіти на базі навчально-практичного центру кулінарії та кейтерингу, що функціонує у комунальному закладі професійної (професійно-технічної) освіти «Київський професійний коледж мистецтва та технологій сервісу».

Очолив конкурс - Євген Клопотенко -  шеф-кухар, громадський активіст, ідеолог соціального проєкту з поліпшення культури харчування Cult Food; оцінювання за виконанням робіт здійснювали члени журі - фахівці холдингу «Інші».

16 конкурсантів Київського професійного коледжу мистецтва та технологій сервісу і Київського професійного коледжу сфери послуг взяли участь у приготуванні бургера. За умовами конкурсу кожен учасник протягом 90' повинен приготувати та сервірувати страву на дві персони.

Під час змагання враховувалися критерії: зовнішній вигляд; організація робочого місця, дотримання санітарно-гігієнічних норм; технологія приготування, сучасні технології, оформлення та відпуск; смакові якості; креативний підхід або оригінальність страв.

Переможці конкурсу відзначені грамотами та подарунками:

1 місце посів – Пономар Сергій, здобувач освіти Київського професійного коледжу мистецтва та технологій сервісу,

II місце – Повторацька Юлія, здобувачка освіти Київського професійного коледжу сфери послуг,

III місце  - Покричинська Діана, здобувачка освіти Київського професійного коледжу сфери послуг.

Окремі страви були відмічені номінаціями «Найсмачніший бургер», «Нестандартне рішення», «Найсмачніший голандез», «Найкреативніша подача», «Краща ресторана подача».

Мета конкурсу – розвиток конкурсного руху серед здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти, які навчаються за експериментальними освітніми програмами.

 Фото

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux